Start Akcije Bambi i Pošalji recept vas nagrađuju knjigom recepata – Plazmastičarnica!

Bambi i Pošalji recept vas nagrađuju knjigom recepata – Plazmastičarnica!

Plazma PlazmastičarnicaKompanija Bambi nedavno je organizovala druženje u prelepom ambijentu restorana Sofa i tom prilikom predstavila Plazma Plazmastičarnicu, prvu i jedinstvenu knjigu recepata sa Plazma keksom. Gosti su, ovom prilikom, mogli da uživaju u dobrom raspoloženju, druženju i probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom.
Prisutnim gostima ovim povodom obradili su se predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer i Nemanja Brković, PR menadžer. Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem Plazma Plazmastičarnice. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša Plazmastičarnica tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tom ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti – izjavila je Tanja Kneževic, brend menadžer u kompaniji Bambi.
Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o Plazma Plazmastičarnici, opisala načine kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata za Plazmastičarnicu podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač.

Plazmastičarnica

Povodom promocije knjige recepata Plazma Plazmastičarnica, kompanija Bambi nagrađuje čitaoce portala Pošalji recept  potrebno je da pošaljete što interesantnije recepte u kojima ćete koristiti Plazma keks.

Recept, fotografiju (poželjno fotografije pripreme) i svoje podatke možete poslati na mail: posaljirecept.poklon@color.rs do 21. decembra tekuće godine. Po završetku nagradne igre, imena tri dobitnika biće objavljena na portalu, kao i zvaničnoj Fb stranici Pošalji recept.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!