Start Preporučujemo Bojan Marović: Moj zdrav put do željene težine

Bojan Marović: Moj zdrav put do željene težine

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Novo poglavlje
Već prvi razgovor s trenerom Bobanom Stevanovićem, kojem sam otišao po preporuci, kao da me je trgao iz stanja u kojem sam dotad bio. Realistično sam sagledao situaciju i priznao sebi da je vreme za nov početak. To je podrazumevalo uvođenje drugačijeg načina ishrane i redovno vežbanje.

Zbogom kalorijama
Nikad nisam bio pristalica dijeta, to jest restrikcije hrane. Ishrana mi je bazirana na proteinima: pirinču, belancima… Od mesa jedem isključivo ribu i piletinu, povrće je uvek dobrodošlo, sveže ili bareno. Sve što jedem pripremljeno je na vodi. Osim maslinovog ulja, drugo ne koristim.

Ponovo onaj stari
Još nisam dostigao željenu težinu, ali na dobrom sam putu. Zapravo, više nisu u pitanju kilogrami, nego centimetri u obimu struka ili butina, a tu presudnu ulogu imaju vežbe. Nedavno sam ponovo obukao omiljenu majicu – odlično mi stoji iako je uska. Posle dužeg vremena normalno zakopčavam kaiš. Neka vam motiv ili parametar za mršavljenje bude komad garderobe koji ste ranije rado nosili. Kad uspete ponovo da ga obučete, shvatićete da su vam se muke isplatile.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!