Start Akcije Čitaocima portala Doncafé poklanja praznični poklon-set u ograničenoj seriji

Čitaocima portala Doncafé poklanja praznični poklon-set u ograničenoj seriji

Novi praznicni Doncafe poklon setDoncafé, treću godinu za redom, svojim ljubiteljima priređuje najlepša praznična iznenađenja u ograničenoj seriji. Ove godine Doncafé svim zaljubljenicima u ovaj čarobni napitak donosi novi praznični poklon-set koji sadrži Doncafé Moment pakovanje od 200 g, Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet od 200 g i poklon prazničnu šoljicu sa motivima novogodišnjih ukrasa.
Neka čarolija počne jer Doncafé set donosi novi ukus Kakao & Cimet. Prirodna, brižljivo odabrana mešavina vrhunske kafe koja sa kakaom i cimetom pravi idealan balans slatkoće, punoće i arome učiniće da praznični momenti budu magični.
Podelite čaroliju praznika sa voljenima i učinite da dragoceni trenuci koje delite sa onima koje volite, ove zime budu još lepši i nezaboravni. Želimo vam ušuškane, mirisne i vesele praznike.

Ovom prilikom Doncafé i portal Pošalji recept nagrađuju pet čitalaca navedenim proizvodima.

Na vama je samo da nam pošaljete recept i fotografiju (poželjno fotografije pripreme) vaših omiljenih prazničnih slanih ili slatkih zalogaja. Radove možete slati na posaljirecept.poklon@color.rs sa naznakon Doncafé nagradna igra zaključno sa 25. novembrom tekuće godine.
Po završetku nagradne igre, imena pet dobitnika biće objavljena na portalu, kao i zvaničnoj Fb stranici Pošalji recept!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

5 KOMENTARI

  • Draga Milijana, hvala što nas pratite. Drago nam je što ćete učestvovati u nagradnoj igri. Verujemo da će recepti biti odlični! ☺
   Srdačno,
   redakcija

 1. Poštovani,
  Uvek nas prijatno iznenadite nečim novim, kao i ovog puta Vašom čarolijom, tj. nagradnom igrom Doncafe, koja poklanja svoj predivan Doncafe set. Svaka Vam čast, potrudiću se da okušam sreću. Pozdrav!

  • Draga Zorice, tu smo za vas, naše čitaoce. Hvala Vam što nas bodrite i pratite. Lepo je čuti reakcije iz prve ruke! Drago nam je da ste zadovoljni. Puno sreće.
   Srdačno,
   redakcija

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here