Start Preporučujemo Kaliopi: Nezdrava hrana je bila moja droga

Kaliopi: Nezdrava hrana je bila moja droga

„Najbolje rezultate sam postigla kad sam se pridržavala proteinskog režima ishrane“
„Najbolje rezultate sam postigla kad sam se pridržavala proteinskog režima ishrane“

Novi životni stil
Veoma mnogo sam naučila od naše poznate nutricionistkinje Tanje Turundžieve. Iskustva koja mi je ona prenela rado sam praktikovala.
shutterstock_120550729aaaaInače, najbolje rezultate sam postigla kad sam se pridržavala proteinskog režima, ali i ishrane po Dajmondu. Kao i svi koji su smršali, i ja sam se odrekla slatkiša, hleba, mlečnih proizvoda…
Odolevam iskušenjima, a odricanja mi ne padaju teško, jer je odluka, koju sam donela, važnija od svih mogućih specijaliteta. Nije mi problem čak ni kad u mojoj blizini neko jede sve ono čemu ranije nisam mogla da odolim. Navike, vezane za ishranu koje sam stekla skidajući kilograme danas su moj novi životni stil.

Prijatelji su mi podrška
Moji dragi prijatelji bili su mi podsticaj i pomoć da istrajem u nameri da oslabim. Moj drug Drakče naterao me je da se rekreiram, pa je čak zajedno sa mnom pešačio, džogirao i igrao tenis. Tu je i Dac, moj trener tenisa, pa Ljiljana Petrović, koja me je pred evrovizijski nastup navela da proteinskom dijetom drastično smanjim kilažu.
Danas najčešće treniram s Janetom, koji je profesionalni sportista. Najkraće rečeno, prijatelji su moja najveća podrška.

D.S.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!