Start Restoranski vodič Karađorđeva šnicla na Dunavu­ još jedan idealan izbor u Restoranu “Bata Pežo”

Karađorđeva šnicla na Dunavu­ još jedan idealan izbor u Restoranu “Bata Pežo”

Tropski dani su pred nama, zato na vreme treba napraviti strategiju za rashlađivanje i dobar zalogaj. Nesumnjivo da će vam prva asocijacija biti restoran pored Dunava koji uz to ima i bogatu ponudu različitih kuhinja, gde se može i zapevati uz zvuke tamburice ili pak odlutati uz klavirske I gitarske šansone…

Na pravom ste mestu jer restoran “Bata Pežo” upravo to sve nudi i još mnogo toga uz čarobni pogled, koji već provereno ima lekovito i smirujuće dejstvo. A kako vazduh pored reke otvara apetit, nećete pogrešiti ako ovog puta izaberete Srpsko tradicionalno jelo Karađorđevu šniclu! Sigurni smo da bi i sam Karađorđe bio ponosan kada bi probao ovo jelo, jer se kuvari ovog restorana trude da naprave autentične specijalitete dajući im svojevrstan šmek!

Ko je za nešto laganiji obrok, koji je jedan od mojih favorita, može da proba rolovanu pršutu sa topljenim kačkavaljem i rukolom, okupanu tomatinom i origanom­ obrok koji kada jednom probate, uvrstićete svakako u jedno od svojih omiljenih gurmanskih paketića. Posle dobrog zalogaja popićete kafu i pojesti jedan od predivnih kolača koji se prave na licu mesta. Sabirajući utiske, I uživajući u zalasku sunca na smiraju dana, bićete ispunjeni i zadovoljni, jer je Restoran Bata Pežo hrana za dušu i telo!

Obezbedite svoje mesto na vreme rezervacijom na broj telefona 062 555 311.
Adresu već dobro znate, Kamenjar br. 5 gde vas svakog dana čeka nasmejano I profesionalno osoblje sa nekim novim iznenađenjima koja ne treba propustiti.
Vidimo se na mestu gde Dunav ljubi nebo!

Autor: Bojana Šević

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!