Start Deserti Kokos tart

Kokos tart

Priprema: 30 min.
Pečenje: 20 min.

Sastojci:
Za koru:
* 200 g mlevenog keksa
* 60 g margarina
* 50 g čokolade

Recept Verice Belić iz Dobrinaca

Ostatak recepta naći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pošalji recept.

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Foto: Pošalji recept arhiva

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here