Start Kuvamo sa Kuvamo sa Mamajac, food blogerkom koja sa vama deli samo proverene recepte!

Kuvamo sa Mamajac, food blogerkom koja sa vama deli samo proverene recepte!

Ovog utorka započinjemo druženje i kuvanje sa Majom Babić, food blogerkom i autorkom proverenih recepata. Naša gošća je širokoj publici poznata kao autor koji drži do najmanjih sitnica, koje pripremu jela mogu dovesti do savršenstva ili potpunog kraha. Uz Majine recepte nećete nikada doživeti krah već samo potpuni i zagarantovani užitak, u šta je i redakcija portala Pošalji recept više puta imala prilike da se uveri.
Pored toga što je ostvarena kao food blogerka, naša gošća je mama dva dečaka, supruga jednog Srđana i programer u industriji platnih kartica. Počela je da kuva kad se odselila od roditelja i ubrzo shvatila da je kuvanje zabavno i tako je pronašla novi hobi. Od 2008. godine piše i uređuje food blog Cooks and Bakes, koji je vremenom postao mesto na koje se dolazi po proveren, precizan recept.
Recepata ima raznih. Pretežno lokalnih, klasičnih, svima poznatih, uz po neki iskorak u druge kuhinje i neuobičajene kombinacije. U poslednjih godinu dana Maja sve češće razmišlja o uticaju hrane na zdravlje i trudi se da polako menja sopstvene navike u tom smeru, pa su na blog počeli da pristižu i recepti koji bi se mogli nazvati – zdravijim. U svakom slučaju, obavezno posetite Majin blog jer naćićete nešto za sebe, sigurni smo!

U nastavku vas očekuje mini-intervju sa Majom Babić, Menù za dečji rođendan i naravno, recept za fantastične kiflice sa sirom…

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!