Start Preporučujemo Najjednostavniji prilog: Riža s lukom

Najjednostavniji prilog: Riža s lukom

Foto: FreeDigitalPhotos
Foto: FreeDigitalPhotos
  • 80 minuta
  • 8 osoba
  • Lako

Sastojci:

– 4 kašike maslinovog ulja
– 1 luk
– 1 šolja pirinča
– so
– pola kašičice mlevene paprike

ISPROBAJTE I… Mediteranski rižoto

Priprema:

Na ugrejanom ulju propržiti luk dok ne postane staklast. Dodati pirinač i pržiti dok ne pobeli. Dodati crvenu papriku i sve preliti vodom. Kada provri, smanjiti vatru, poklopiti i pustiti da se kuva dok riža postane mekana. Skinuti poklopac i nastaviti sa kuvanjem dok voda potpuno ne ispari.
Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!