Start Zanimljivosti Od Vijetnama do Nemačke: Pogledajte šta se doručkuje širom sveta!

Od Vijetnama do Nemačke: Pogledajte šta se doručkuje širom sveta!

dorucak sirom sveta

Ako se ponekad pitate da li je vaš doručak zdrav, da li jedete previše, da li ćete posle peciva ili voća biti još gladni, možda inspiraciju za pravi energetski doručak pronađete širom sveta?!

Sajt Buzzfeed napravio je veoma interesantan video u kojem se na jednom tanjiru postavlja doručak koji se jede širom sveta. Od Kine preko Brazila sve do Nemačke, veoma su različiti obroci. Mi vam predstavljamo neke od njih.

dorucak amerika

Od Amerikanaca smo i očekivali da dobro doručkuju. Na njihovom tanjiru ujutru se nađu palačinke, kajgana, slanina i đus. Pravi energetski doručak, pa ako imate mnogo obaveza tokom dana, nećete pogrešiti sa ovim izborom.

dorucak brazil

Brazilci su malo raznovrsniji. Iako smo očekivali da, pored njihove visokokalorične hrane za doručak jedu isto to, prevarili smo se. Malo tosta sa šunkom i đus, uz mnogo voća. Odličan balans.

dorucak italija

Kada bi otišli u Italiju, šta biste doručkovali? Verovatno picu. Međutim, Italijani baš imaju skroman doručak. Pojedu jednu zemičku sa malo džema i popiju kafu. Verovatno posle idu na špagete.

dorucak nemacka

Kod Nemaca bi se dobro snašli. Obilan doručak za mnogo rada posle. Čak tri kobasice, dva tvrdo kuvana jajeta, zemička i kafa.

dorucak velika britanija

Ni Britanci ne drže često dijetu, ako gledamo samo doručak. Na njihovom tanjiru ujutru su kobasica, grilovan paradajz, kajgana, slanina i čaj. Kod njih je mnogo kišovito, pa razumemo da im treba energije.

dorucak vijetnam

Tamo gde bi bili gladni je sigurno Vijetnam. Njima je dovoljna jedna činija phoa, tačnije njihove varijante supe sa nudlama i kafa. To je sve.

Pogledajte šta se doručkuje i u ostalim delovima sveta.

Autor: Life Content

Foto: PrintScreen

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!