Start Zanimljivosti Omiljeni ukus sladoleda otkriva vaše seksualne apetite!

Omiljeni ukus sladoleda otkriva vaše seksualne apetite!

sladoled
Klasika poput vanile i čokolade? Limun koji nije za svačiji ukus? Sigurno imate svoj omiljeni ukus sladoleda koje možete lizati u svako doba dana i godine, a upravo ta najsenzualnija namirnica otkriva kakvi ste u seksu i što očekujete od partnera.

Vanila

Sladoled od vanile klasika je svetu sladoleda i već je decenijama jedan od najpopularnijih. Ali šta on otkriva o vašim seksualnim željama?
Ako obožavate ovaj poznati ukus onda ste osoba koja nogama stoji čvrsto na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, isto tako većinom preferirate klasičan seks. Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu. A predlog o seksu na otvorenom ili na neobičnim mestima gotovo ćete uvek odbiti. To ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanile su nežni i uvek u potrazi za pravom ljubavi.

Čokolada

Čokolada je podjednako popularna kao i vanila. Ipak, za razliku od bele retro klasike postoje brojne vrste čokoladnog sladoleda. Klasični, gorki, s dodacima čokoladnih mrvica, karamele, orašastih plodova.
Ljubitelji čokoladnog sladoleda su strastveni ljudi koji vole da uživaju – kako u hrani i dobrim ukusima, tako i u ljubavi i seksu. Čokoljupci imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju. Oni su predani i izdržljivi ljubavnici.

Orah, pistaći, lešnik i badem

Ovakvi sladoledi se teško kombinuju s drugim vrstama, zbog čega ljubitelji oraha vole samo ovu vrstu sladoleda. U ljubavi su ljubitelji oraha verne duše. Seks s različitim partnerima jednostavno nije za njih. Reč je o romantičarima, uvek fiksiranim na aktuelnog partnera i prevara nikad ne dolazi u obzir. Smatra se da imaju izraženu porodičnu crtu.

Straćatela

Straćatela je lukava – ona nije ni vanila ni čokolada. Verovatno je to i razlog njene popularnosti jer se ne moramo odlučiti za samo jednu vrstu sladoleda – dobijemo dve u jednom.
I naravno što veći komadi čokolade, to bolji sladoled. Ljubitelji straćatele su dosta neodlučni. Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju različite seks poze i ne mogu izdvojiti jednu koja im je najdraža. Zašto i bi kada ih ima više? Obožavaju varijacije na razne seks teme. Kada je ljubav u pitanju ostaju verni i odani ako dobijaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.

Limun

Ne postoji sladoled koji je više osvežavajući za leto nego sladoled od limuna. Izrazito kiseli ukus ove poslastice pravi je izazov za naše nepce.
Ljubitelji limuna rado sanjare i to čine i kada je seks u pitanju. Oni imaju široke horizonte, ali se oni često ne mogu ostvariti. Oni vole egzotično. A kada je odabir partnera u pitanju često ne mogu odlučiti. Ipak kada sretnu pravu ljubav predaju se. Uz limunoljupca erotika će uvek biti u igri.

Kafa i karamela

Oni koji vole ove ukuse uvek su im odani. Kafa i karamela za njih su ukusi bez konkurencije. Ljubitelji kafe su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentiranje, a mogu lako i da se naljute ako partner predloži nešto novo i neobično. Oni ljubav više traže na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Izvor: portaloko.hr
Foto: sxc.hu

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!