Start Preporučujemo Pizzu voli ceo svet!: Uz Frikom pizze uživanje je moguće

Pizzu voli ceo svet!: Uz Frikom pizze uživanje je moguće

Frikom_pizza-GurmanskaPizza, italijanski specijalitet koji voli ceo svet! Pravi izbor za sve one koji vole da uživaju u hrani i koji vole da dele zadovoljstvo u društvu.
U svom putovanju oko sveta, pizza je menjala ukuse, dobijala nove, prilagođavala se željama i mašti svojih sledbenika, ali ono što je uvek ostalo isto i što se nikada nije menjalo jesu radost i zadovoljstvo koje u svima nama izaziva pomisao na tradicionalni italijanski specijalitet.
Uz pomoć Frikoma, ovaj specijalitet vam je dostupan u svakom trenutku i predstavlja savršen izbor za one koji ne žele da provedu mnogo vremena u kuhinji, a žele da se časte i podele zadovoljstvo sa porodicom i prijateljima.
Italijanska kuhinja je sada dostupna svim ljubiteljima pizze za samo 9 i po minuta uz Frikom! Ako volite bogat i pun ukus, tu je nova Frikom Gurmanska pizza pripremljena od smrznutog, delimično pečenog kvasnog testa, paradajza, sira sa dimljenom svinjskom slaninom i lukom.
Pored Gurmanske, Frikom svim ljubiteljima pizze nudi i druge kombinacije ukusa kao što su pizza Capricciosa, pizza Quattro formagi i pizza Delicatessa.

Kada dođe Vaših 9 i po minuta tu su Frikom pizze!
Prijatno!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!