Start Preporučujemo Sa zelenih pašnjaka Vojvodine dolazi nam Zdravo! sveže mleko!

Sa zelenih pašnjaka Vojvodine dolazi nam Zdravo! sveže mleko!

Subotica, 21. oktobar 2015. – Sa naših čuvenih salaša stiže mleko pravog vojvođanskog kvaliteta – Zdravo! sveže mleko Mlekare Subotica. U njemu su sačuvani svi prirodni i hranljivi sastojci, i to su samo neki od razloga zašto je već decenijama prvi izbor brojnih porodica širom naše zemlje.
Zdravo sve (1)
Sve počinje na Balassa farmi u Čantaviru, nedaleko od Subotice. Ova porodična farma već više od pet decenija sarađuje i isporučuje mleko Mlekari Subotica, najčuvenijoj i najstarijoj vojvođanskoj mlekari.
Sistematski i posvećen rad na ovoj porodičnoj farmi i najsavremeniji procesi proizvodnje su ono što vlasnik farme Mikloša Balaša ističe.
Briga o 170 krava rase holštajn, koje se hrane najboljim prirodnim hranivima, rezultira mlekom najvišeg kvaliteta koje se svakodnevno sa ove farme isporučuje Mlekari Subotica.

Da bi najbolje dočarali odakle pakovanje Zdravo! svežeg mleka dolazi, kompanija Imlek je za predstavnike medija organizovala pravu vojvođansku avanturu posetom ovoj porodičnoj farmi i salašu porodice Balaša.
Tom prilikom, prisutni su se upoznali sa procesom dobijanja, obrade i čuvanja svežeg mleka, a degustacijom na licu mesta potvrdili su njegov superioran ukus.
„Višedecenijska saradnja sa našim dobavljačima na teritoriji Vojvodine, konstantna ulaganja u unapređenje uslova na farmama, rezultirala su proizvodima najvišeg kvaliteta. Posebno smo ponosni na naš brend Zdravo!, koji je upravo zahvaljujući superiornom kvalitetu pronašao svoj put do srca potrošača. Zdravo! sveže mleko svakodnevno se prikuplja sa čuvenih salaša Vojvodine, poznatih po netaknutoj prirodi i najčistijim pašnjacima. Zdravo! Sveže mleko iz srca Bačke posebno se ističe i po svojim prirodnim, hranljivim sastojcima i sa ponosom ga delimo sa svima do kojih nam je stalo“, istakli su predstavnici kompanije.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!