Start Zanimljivosti Revolucionarni melem od rena koji skida po 1 cm u struku svakog...

Revolucionarni melem od rena koji skida po 1 cm u struku svakog dana!

Foto: Thinkstock

Gostujući u jednoj emisiji, ruska fitoterapeutkinja dr Irina Stefanovska, objasnila je kako uz pomoć njenog melema, žene mogu da skinu svakog dana po 1 cm u struku! Najbitniji sastojak recepta je ren, za koji tvrdi da izuzetno podstiče mršavljenje. Osim što ga koristimo u ishrani, on i jeste pravi prirodni lek, s obzirom da sadrži vitamine B1, B6, B12, C, zatim magnezijum, kalcijum, gvožđe i fosfor. Ren je poznat još iz perioda stare Grčke kada se koristio kao lek za bolove u leđima.Za pripremu melema neophodni su sledeći sastojci:

125 g rena
3 limuna
3 kašike meda

Priprema:

1. Ren iseći na kocke pa ga staviti u blender i dobro izblendisati. (Budite oprezni, ren je izuzetno ljut i vodite računa da ne dođe u kontakt sa očima.)
2. Limun dobro oprati, iseći na kriške i očistiti od semenki, a zatim ubaciti u blender.
3. Nakon toga dodati med pa sve još jednom samleti u blenderu.
4. Sipati u staklenu teglu i čuvati u frižideru.

Ovaj melem za mršavljenje uzimati 2 puta dnevno po jednu kašiku uz obrok. Razultat će biti primetan već posle 3 nedelje.
 

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!