Start Glavna jela Riblje dimljene kobasice

Riblje dimljene kobasice

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (6 glasova, prosek: 2.17 od 5)

Loading ... Loading ...
riblje dimljene kobasice

Priprema:

1. Ribu detaljno očistiti, pa je dva puta samleti na mašini za meso.
2. U samlevenu ribu dodati so, mešavinu začina, ljutu tucanu papriku, beli luk u prahu, mleveni biber i sve dobro izmešati.
3. Smesu staviti u frižider i ostaviti da odstoji narednih 24 sata.
4. Creva za kobasice napuniti pripremljenom ribljom smesom, pa dimiti jedan dan.
5. Tako pripremljene kobasice peći na roštilju ili u nauljenom tiganju.

Recept Maje Sorinković iz Brestovca
Recept Maje Sorinković iz Brestovca

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!