Start Zanimljivosti Torte i kolači u duginim bojama

Torte i kolači u duginim bojama

kolaci duga 1

Sigurno ste za vikend planirali da pravite nešto slatko?! Mnogo recepata imate u glavi, sve vam je nekako isto, dosadno, potrebna vam je samo mala promena. Mi vam donosimo jedan slatki šareni predlog. A, to su slatkiši u duginim bojama.

Potrebne su vam boje za kolače ili ekstrati od raznog voća, malo vremena i šareni kolači u rerni mogu da se peku. Izaberite već neke standardne recepte za mafine ili torte, potražite one u koje ne ide kakao, jer koru treba vi da obojite. I igrajte se bojama.

Možete da izaberete sve boje koje pronađete u prodavnici. Ili, kako bi vaša kora bila boljeg ukusa, dodajte ekstrate od borovnice, jagode, narandže, limuna ili jabuke. Vaš kolač ili torta mogu da budu i u dve boje. Kako god izaberete.

Finalni proizvod je kada se kolač ili torta iseku. Ono što je do tada delovalo obično, oduševiće vaše ukućane ili goste. Šarenilo u tanjirima odlično izgleda, i eto ideje i za rođendane, a i sva druga slavlja. Kako to izgleda kada je gotovo, pogledajte na fotografijama i slobodno budite kreativni.

kolaci duga 2

kolaci duga 3

FNM_05-30-12_Finished_Cookie_0629.tif

 Autor: Life Content

Foto: Pinterest

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!