Start Preporučujemo Zaječarska pivara počela proizvodnju pravog crnog piva

Zaječarska pivara počela proizvodnju pravog crnog piva

Na temelju tradicije duge preko 120 godina, uz kontinuirani vrhunski kvalitet proizvoda, Zaječarska pivara počela je proizvodnju pravog crnog piva.

PravoCrnoPivo

„Zaječarsko Crno namenjeno je svim istinskim ljubiteljima crnog piva koji žele trenutke uživanja u jedinstvenom ukusu da podele sa svojim prijateljima”, kaže Jasmina Trijić, brend menadžer u kompaniji HEINEKEN Srbija. „Četiri vrste slada, i tradicija pivarstva duga preko 120 godina, u čaši Zaječarskog Crnog pretvaraju se u savršeni ukus koji pleni“, dodaje Trijić.

Specifičan ukus i prepoznatljiva aroma Zaječarskog Crnog postignuti su kombinacijom četiri vrste slada: svetlog, specijalnog, karamelnog i crnog (prženog). Kombinacija ovih sastojaka, koji se upotrebljavaju u početnim fazama proizvodnje, daju Zaječarskom Crnom poseban karakter.

Zaječarsko Crno vrhunac ukusa postiže ukoliko se poslužuje u čaši šireg dna koja se blago sužava ka vrhu. Pored prilike da se bolje oseti jedinstvena aroma, takav oblik čaše omogućava i postojanost pene. Zaječarsko Crno će biti dostupno potrošačima u maloprodajnim objektima širom Srbije u povratnoj boci od 0,5 litara, nepovaratnoj boci od 0,33 litara, limenci od 0,5 litara, a u ugostiteljskim objektima kao točeno, u povratnoj boci od 0,5 litara i u nepovratnoj boci od 0,33 litara.

Mi smo uvek ZA – PRAVO CRNO!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!