Neodoljiva poslastica: Sutlijaš

Neodoljiva poslastica: Sutlijaš

SHARE
Foto: Thinkstock

Sastojci:

– 200 grama pirinča
– 500 ml mleka
– 1 vanilin šećer
– 2 kašike šećera
– 200 ml slatke pavlake
– listići badema
– slatko od voća po izboru, sveže voće ili cimet

Priprema:

Pirinač sa šećerom i vanilin šećerom skuvati u mleku (kao za rižoto). Ostaviti da se potpuno ohladi. Slatku pavlaku umutiti i pomešati sa pirinčem. Servirati u posudice, posuti listiće badema i preko staviti cimet, slatko od voća ili sveže voće po izboru.
 

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

NEMA KOMENTARA

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?