Start Zanimljivosti Misija burito: Čišćenje organizma uz pomoć meksičke hrane?

Misija burito: Čišćenje organizma uz pomoć meksičke hrane?

Postoje različiti načini da očistimo organizam, a veliki broj saveta omogućava nam da izaberemo način koji nama najviše odgovara. Ali, šta mislite o čišćenju organizma uz pomoć burita?

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Šuška se da burito u San Francisku ima poseban ukus i nakon što se preselio u ovaj grad, Brendan Klikenberg novinar portala “BuzzFeed”, pomislio je kako bi ovu ukusnu meksičku hranu mogao jesti svakog dana.
Vođen mišlju da, ako određeni ljudi mogu izdržati da u toku jedne nedelje ne jedu ništa osim voća, krenuo je u avanturu “Misija burito” – sedam dana, tri obroka dnevno, a za svaki obrok odlučio je da pojede burito.
Ukoliko razmislite burito zapravo sadrži veliki broj različitih namirnica, kao što su žitarice (pirinač), voće (paradajz i avokado), povrće (luk i paprike), meso i mlečni prizvodi (sir), te je čišćenje organizma buritom možda i ne samo moguće, već bi moglo postati i novi trend.
Iako su ga prijatelji podržali u ovoj misiji, kao i njegova mama, što ga je posebno iznenadilo, njegova devojka je bila zabrinuta zbog ove namere da u toku jedne nedelje ne konzumira ništa drugo osim burita.

Pravila čišćenja organizma uz burito potražite OVDE

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!