Start Preporučujemo “Niko kao Piko”: Takmičenje u pravljenju najkreativnijeg dečjeg sendviča

“Niko kao Piko”: Takmičenje u pravljenju najkreativnijeg dečjeg sendviča

_LX_8733

Takmičenje u pripremi najkreativnijeg sendviča pod nazivom “Niko kao Piko”, za sve ljubitelje kuhinje i ukusnih sendviča, održalo se u igraonici “Minicity” u Beogradu. U takmičenju su učestovovala deca i njihovi roditelji, a ovom zanimljivom druženju priključile su se i poznate mame sa decom. Pevačice Goca Tržan, Tijana Dapčević i TV lice Snežana Dakić, uživale su u zabavi sa mališanima i nadmetali se u kulinarskim veštinama, međutim pobedu je odnela ekipa koja su činila deca. Takmičarsku atmosferu dodatno je podgrejao poznati voditelj Luka Tešanović, a čelnici kompanije PIK izabrali su pobednički tim i uručili im diplome i poklone.

_LX_8530

“Oduvek sam vodila računa o svojoj ishrani i ishrani svoje ćerke, na prvom mestu mi je kvalitet proizovda i namernica, smatram da je jako važno šta jedemo“, rekla je Snežana Dakić, poznata TV voditeljka i novinar i dodala: „PIKO parizer predstavlja savršenu namernicu za početak dana, toplo preporučujem svim mama ovaj proizvod.”

“Zdrav i bogat doručak je nešto što preporučuju svi nutricionisti, a ako je još i ukusan onda je to pravi pogodak”, rekla je Goca Tržan i dodala: “PIKO parizer pored svih nutritivnih karakteristika i kvaliteta nudi bogatstvo i punoću ukusa, stvarno je prava uživancija doručkovati, užinati ili večerati uz PIKO.”

_LX_8702

“PIK mi pravi društvo u kuhinji, jer su proizvodi laki i jednostavni za upotrebu, a ono što je najbitnije vrhunskog su kvaliteta, od pravog mesa”, izjavila je prisutnim novinarima poznata pevačica Tijana Dapčević.

Tokom pravljenja najkreativnijeg sendviča, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa svim hranjivim karakteristikama PIKO parizera. Ovaj visoko kvalitetan proizvod sačinjen od čistog crvenog mesa – svinjskog i goveđeg, bogatog ukusa, nesadrži MOM – mehanički otkošteno meso koje se često koristi u mesnoj industriji, niti gluten i soju. Piko parizer predstavlja savršen sastojak za svaki obrok za decu, fantastično se uklapa u sendviče, kao samostalni sastojak ili u kombinaciji sa salatama i namazima. Proizvod je bez alergena, a novo pakovanje sa novim ukusima PIKO parizer sa povrćem i PIKO parizer sa sirom čini ovaj proizvod neodoljivim, ali i lakim za upotrebu.

Ako pazite na pravilnu i zdravu ishranu isprobajte svoju kreativnost uz PIKO parizer!

Autor: POšalji recept
Foto: Promo

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!