Start Glavna jela Rižoto sa pilećim iznutricama

Rižoto sa pilećim iznutricama

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
rizoto

Priprema:

1. Posebno skuvati supu od kocke.
2. Na ulju izdinstati sitno seckan crni luk, pa dodati iznutrice iseckane na komadiće i još malo prodinstati.
3. Doliti vode da ogrezne, pa ostaviti da se krčka na umerenoj temperaturi oko sat vremena. Potom začiniti mešavinom začina, peršunovim listom i biberom.
4. Pred sam kraj dodati pirinač i supu. Povremeno mešati dok pirinač ne bude gotov.
5. Skloniti sa šporeta i ostaviti jelo da odstoji još 10 minuta.

karolj tot
Recept Karolja Tota iz Temerina

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!