Start Vina regiona VII Festival mladog vina u organizaciji vinarije Tikveš

VII Festival mladog vina u organizaciji vinarije Tikveš

Mlado vino početak degustacije Vinarija Tikveš, regionalni lider u proizvodnji vina, organizovala je 19. i 20. novembra VII Festival mladog vina u Kavadarcima. Ovo je autentičan koncept u regionu i svake godine obeležava se degustacijom mladog vina.

Vinarija Tikveš

Prijatelji Tikveš vinarije iz celog regiona, poznate ličnosti, stručna javnost i poznavaoci vina uživali su u sunčanim Kavadarcima nazdravljajući dobroj berbi, kvalitetnom vinu i novim poduhvatima koji se pripremaju za nastupajući period. Festivalskoj atmosferi i degustaciji prisustvovali su mnogobrojni ambasadori, ljudi iz poslovnog sveta, poznate ličnosti, somelijeri i ljubitelji vina.

Početak degustacije mladog vina

Tikveš je, kao i svake godine, kreirao vina izuzetnog kvaliteta, a ova godina je podarila i visok rod. U ovom trenutku vinarija Tikveš godišnje proizvodi oko 12 miliona litara vrhunskog vina i 50% svojih proizvoda plasira na tržišta u više od 25 zemalja širom sveta, pored tradicionalnog prisustva na tržištima u Srbiji i regionu. Istinski kvalitet vina i visoke ocene sa više od 90 poena uglednog vinskog kritičara, Roberta Parkera, i preko 50 prestižnih nagrada svake godine, osigurali su mesto Vinariji Tikveš u elitnoj vinskoj industriji.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!