Start Zanimljivosti Za 45 sekundi dobijete užinu: Kreativni automati za hranu širom sveta!

Za 45 sekundi dobijete užinu: Kreativni automati za hranu širom sveta!

automat

Automati koji izbacuju različitu hranu pratkični su kada smo gladni za jeftinom i slanom užinom. Jela i grickalice koje baš i ne možemo da spakujemo u torbu, na primer pomfrit i mafine, možemo pronaći uz put, u određenim prodavnicama ili kafićima, piše Huffington Post.

Neki veoma kreativni ljudi, pokušali su da ublaže čekanje pripremanja hrane, čak nam je za ovu varijantu potrebno i jako malo truda. Ovo su neki od najčudnijih i najkreativnijih automata za hranu koje možete sresti širom sveta.

automat za picu

Automat za sveže ispečenu picu

Prvi automat za picu, peče testo sa prelivom koji izaberete za manje od 3 minuta. Mašina koristi infra-red zrake za pečenje, koji mogu da ispeku 200 pica, a onda im treba zamena.

automat za jaja

Automat za sveža jaja

Ovaj automat za sveža jaja napravio je farmer na jednom putu u Japanu. Automat se nalazi i na drugim mestima u svetu, a pakovanje od 24 sveža jaja može se kupiti za 3 dolara.

automat za salatu

Automat za zelenu salatu

Ako ste se ikada zapitali da li zelena salata može da raste bez sunca, odgovor je da. Japanska prenosna bašta, radi uz pomoć fluorescetnih sijalica koje proizvedu 60 salata dnevno.

automat za kapkejk

Automat za kapkejkove

Ova mašina sadrži čak 760 kapkejkova sa 20 različitih ukusa. Postoje čak i ukusi za pse, ako hoćete da usrećite vašeg ljubimca.

automat za pomfrit

Automat za pomfrit

Za 45 sekundi, svež pomfrit je vaš. Čak ne morate ni da dodajete kečap, sve radi sama.

Autor: Life Content

Foto: Facebook, Flickr, Dentu

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!