Start Vaši recepti Zaradite 12.000 dinara slikajući se za naslovnu stranu!

  Zaradite 12.000 dinara slikajući se za naslovnu stranu!

  Pored toga što ćemo vam i ubuduće za svaki recept, оbjavljen u našem magazinu, isplatiti na račun 1.000 dinara, možete zaraditi i glavnu premiju od 12.000 dinara, ukoliko fotografiju vaše porodične trpeze objavimo na naslovnoj strani našeg magazina.

  Kako da zaradite 12.000 dinara?

  Pripremite porodični ručak (predjelo, glavno jelo i desert), i za svako jelo uslikajte faze pripreme korak po korak, uključujući pojedinačne fotografije gotovih jela, a zatim nam pošaljite recepte. Pošaljite nam i grupnu fotografiju ukućana za trpezom, koju ćemo objaviti na naslovnoj strani i pošaljete kratak tekst, koji obuhvata najosnovnije podatke o vašoj porodici kako bismo je predstavili u najboljem svetlu. Popunite ugovor o autorskom delu, i sve to zajedno pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

  Kako da se slikate za naslovnu stranu?

  Da bismo fotografiju vaše porodične trpeze objavili na naslovnoj strani magazina “Pošalji recept”, neophodno je da ispunite osnovne tehničke uslove:
  • Fotografija mora biti vertikalna i u visokoj rezoluciji (aparat podesite na maksimum, kako bi fotografija bila što veća).
  • Hranu stavite ispred sebe (nikako je nemojte udaljavati), niže članove porodice postavite da sede sami ili u krilu odraslih, dok odrasli ukućani mogu i da stoje iza njih, jedan do drugog.
  • Ukućani treba da su zbijeni da bi se svi videli na naslovnoj strani. Ostala tehnička uputstva možete pročitati u štampanom izdanju časopisa “Pošalji recept” na strani 5.

  Samo oni autori koji nam pošalju kompletiran materijal i čija fotografija porodične trpeze bude objavljena na naslovnoj strani našeg mazagina, zaradiće 12.000 dinara.

  Molimo vas da obratite pažnju na obaveštenje koje sledi u nastavku!

  Želim da podsetim sve čitaoce koji nam šalju recepte da s nama zaključuju ugovor o autorskom delu, te su u obavezi da nam dostavljaju svoje originalne recepte koje do sada nigde nisu objavljivali (na svojim ili tuđim blogovima i sajtovima na internetu) niti ih slali drugim redakcijama.
  Takođe, nakon što ih proslede nama, neće moći da ih objavljuju i ustupaju drugima. Ubuduće, autore koji nam budu slali recepte već objavljene u drugim medijima – nećemo isplatiti niti ćemo s njima dalje sarađivati.
  Na ovaj način želimo da zaštitimo jedinstveni sadržaj materijala u magazinu i ujedno ispoštujemo čitaoce, te ostale saradnike koji postupaju u skladu s propisanim pravilima. Takođe, čitaocima koji nam recepte šalju putem mejla želim da naglasim da to čine isključivo na posaljirecept@color.rs, kako bi materijal bio dostupan svim članovima redakcije!
  Podsećamo, neophodno je da u tekstualnom delu recepta navedete vreme pripreme, pečenja i mirovanja, prema potrebi. A pri izboru recepata prednost će imati oni koji sadrže postupak pripreme, korak po korak!
  Urednica Ženja Aćimović

  Samo torte i kolači, i ništa više!

  RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!