Start Vaši recepti Crno -bele kocke

  Crno -bele kocke

  Recept Adilje Hodža iz Subotice

  Finalni postupak
  1. U tepsiju staviti koru, premazati je polovinom pripremljenog fila, zatim poklopiti drugom korom i naneti preostali fil.
  2. Zagrejati slatku pavlaku do tačke ključanja (ne sme da provri), a zatim dodati izlomljnu čokoladu. Mešati da se čokolada otopi a smesa ujednači.
  3. Premazati glazuru preko fila i ostaviti kolač da se dobro stegne, najbolje preko noći. Ohlađen kolač seći na kocke i servirati.

  Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

  Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

  VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

  Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

  STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

  Samo torte i kolači, i ništa više!

  RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!