Start Vaši recepti Crno -bele kocke

    Crno -bele kocke

    Recept Adilje Hodža iz Subotice

    Finalni postupak
    1. U tepsiju staviti koru, premazati je polovinom pripremljenog fila, zatim poklopiti drugom korom i naneti preostali fil.
    2. Zagrejati slatku pavlaku do tačke ključanja (ne sme da provri), a zatim dodati izlomljnu čokoladu. Mešati da se čokolada otopi a smesa ujednači.
    3. Premazati glazuru preko fila i ostaviti kolač da se dobro stegne, najbolje preko noći. Ohlađen kolač seći na kocke i servirati.

    Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

    Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

    VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

    Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

    STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

    Samo torte i kolači, i ništa više!

    RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!